Smycken med gravyr

Smycken med gravyr

Personliga smycken 

Vill du ha unika smycken som kan anpassa din stil? Då är våra smycken med gravyr det perfekta valet för dig. Smycken fungerar som briljanta tillbehör för alla kläder. Smycken med gravyr kan göras personliga och därmed få en mycket speciell betydelse. Gravyr är kanske den äldsta metoden för att anpassa smycken, och när det görs bra kan det vara en konstform i sig. Med personliga smycken så populära just nu har många trendsättande smycken märken nu en mängd moderna ringar, hängen och armband som kan graveras med initialer, namn eller korta meddelanden.  

När du väljer ett smycke för dig själv eller någon annan, på ett sätt, väljer du redan något som är personligt. Du väljer ett objekt baserat på specifika färger, material eller smyckestyper som passar dig eller mottagaren. Du kan dock utöka denna anpassning med inskriptioner, gravyrer, namn, bokstäver, initialer, speciella emblem eller logotyper. Rätt smycke kan vara ett djupt personligt föremål, eller helt enkelt ett vackert smycke som är speciellt anpassat för dig eller mottagaren. Oavsett om det är tillägget av en enkel initial eller ett mer detaljerat hemligt meddelande, är det en konst att köpa och skapa personliga smycken. Du kan använda personliga smycken för att uttrycka dig genom att visa en annan person att du bryr dig om dem. På grund av vår stora prisklass ska det inte vara svårt att hitta personliga smycken hos oss. På CHANTI har vi ett brett urval av olika typer av personliga smycken. Allt från namnhalsband till graverade nyckelkedjor. Ett personligt smycke är den perfekta presenten till någon du bryr dig om, oavsett om det är med ett stjärntecken, en årsdag eller namngravyr, då ger det smyckena ett mycket speciellt sentimentalt värde. 

 doubledouble

Namnhalsband 

Namnsmycken har länge varit ett sätt att uttrycka sin personliga stil. Idag finns det hundratals val, oavsett om du är i något konservativt eller mer edgy. Några av de mest personliga smyckena är de med namngravyr. Oavsett om det är för dig själv eller en gåva till någon du bryr dig om, kan namnhalsband ha en mycket speciell betydelse och är ett smycke som du eller mottagaren kommer att kunna bära under hela ditt liv. Våra smycken med namngravyr hittar du både i silver, guldplaterat silver, guld och vitt guld, så det finns något för alla. Hitta våra namnhalsband här. 

Namn halsband i kursiv stil 

Under den viktorianska eran bar vissa européer namnsakes, och ungefär samtidigt inom den judiska traditionen bar många hängen som sa "mizpah" för att indikera att de var separerade från en älskad. Men för många människor kommer namnhalsbanden från Sarah Jessica Parkers Sex and the City-karaktär, Carrie Bradshaw, som berömdt bar en namnskylt på showen efter att hennes stylist upplevt många barn i New York som bar dessa smycken. Idag hänvisar många till namntaggar som "Carrie halsband", och anser att showen är en utgångspunkt för att stilen ska bli populär, även om den faktiskt går tillbaka mycket, mycket längre. Vårt personliga klassiska kursiv stilhalsband gör att alla namn eller meningsfulla ord ser helt fantastiska ut tack vare ett vackert, flödande teckensnitt med perfekta blomstrar som accentuerar bokstäverna.  Den perfekta stilen för alla som älskar vackra, sofistikerade kläder och smycken. Varje snygg kvinna bör ha en anpassad namnkedja i sitt smyckeskrin. 

De klassiska kursiviska namnhalsbanden är alltid ett säkert val som kan sätta en personlig prägel på dina smycken. Om du vill ha något ännu mer unikt finns de även med hängen, till exempel ett litet hjärtskuret hänge i zirkon. Stava ditt namn i skarp stil eller skulpterad i ett flytande skriptteckensnitt. Alla våra namnhalsband har en polerad yta, så de glittrar vackert i ljuset. Du kommer att älska det fantasifulla utseendet på detta personliga namnhalsband. Den klassiskt flådda designen blir aldrig omodern. 

 Namn halsband i kursiv stil

Id-brickor 

De fyrkantiga halsbanden som kallas dogtags är mycket speciella. De användes ursprungligen i militären som en identifieringsbricka, men har sedan dess blivit ett tidlöst uttalande. Denna typ av halsband är för dig som vill ha ett enkelt smycke som enkelt kan anpassas med gravyr. Oavsett om det är ditt eget namn, namnet / namnen på någon du bryr dig om, en speciell dato eller något helt annat, kan du få den ingraverad i en dogtag. Hitta våra dogtags här. 

double double

Hjärthalsband 

Hjärtat är den universella symbolen för kärlek, och hjärthalsband är därför det perfekta personliga smycket du kan ge till någon du älskar. På CHANTI hittar du ett stort urval av olika hjärthalsband med gravyr. Till exempel kan det klassiska kinkhjärtat som du och någon du bryr dig om att dela. 

Namnörhängen, armband och fotleder 

Förutom namnhalsband har vi även ett blandat urval av örhängen, armband och fotleder med gravyr.  Dessa namnsmycken finns i alla möjliga former, så du kan designa ett smycke som är helt unikt. Namn smycken är perfekt till jubileum gåvor, bekräftelse gåvor och mycket mer, och du kan hitta dem i olika metaller och med pärlor eller ädelstenar. 

Romantiska smycken 

Förlovningsringar, vigselringar och andra "par smycken" är storsäljare när det gäller personliga smycken. Par vill ofta ha meningsfulla meddelanden, till exempel varandras namn eller initialer, en känsla av kärlek, bröllopsdatum eller datum de träffades. Populära smycken i denna kategori inkluderar följande: "Löftesringar", bröllopssmycken, jubileumssmycken, namnfäste och hjärthängen med parets namn ingraverade. 

 doubledouble

Smycken för familjen 

Smycken för mamma är en populär typ av personliga familjesmycken. Alternativen inkluderar följande: Gemstone ringar inskrivna med barnens namn, stapelbara ringar, mamma och barn hängen med moderns namn ingraverat på baksidan, mamma hängen, medaljer eller charms.

Systersmycken är också vanliga. Systrar kan bära samma ringar med inskriptioner som "Always Sisters", "Sisters Forever" eller andra meningsfulla fraser. Delbara halsband, där varje syster bär ett halvt hjärta, cirkel eller annan hängform på sitt eget halsband, är också populära. 

Andra familjesmycken inkluderar graverar hängen för släktträd, armband för familjefoton, familjefotosmycken och familjefödselringar, halsband och armband. 

Vänskap smycken, som syster smycken, består ofta av två liknande smycken objekt eller halvor av ett hänge eller charm. Särskilda smeknamn, meddelanden eller fraser, till exempel "vänner" eller "Vänner för alltid", kan graveras i kamratsmycken. Skiktade vänskapskedjor och anpassade vänskapsarmband är andra sätt att visa upp din nära vänskap. 

 infinity namn halsband

Smycken med gravyr för barn 

Graverade smycken är också perfekta för barn. Våra graverade barnsmycken är extra unika, eftersom de finns i alla möjliga former. Det finns smycken för fotbollspojken, för dem som älskar djur och natur, och mycket mer.  

Herrsmycken med gravyr 

Dessutom finns herrsmycken med gravyr.  Oavsett om det är armband, halsband eller manschettknappar kan du sätta din egen personliga prägel på dem med gravyr. Speciellt taggar och ID-tallrikar är populära herrsmycken som är enkle och snygga, men som också kan anpassas. Om du redan äger ett smycke som du vill gravera kan du gå till din lokala juvelerare och ha ett speciellt datum, namn eller annat graverat gratis. 

Nyckelringar med namn 

Om du inte gillar smycken erbjuder vi också ett urval av nyckelringar med namngravyr i form av hjärtan, cirklar eller en söt liten fyrklöver som passar perfekt med nyckelbunten som du alltid har med dig. Hitta vores nyckelringar med gravyr här. 

Kolla våra senaste inlägg!